Karkaleca në zgarë janë një pjatë shumë e thjeshtë, e shijshme dhe e shpejtë. Me këtë recetë, të pjekësh karkalecat është me të vërtetë shumë e thjeshtë dhe rezultati final është fantastik.


Vendosni karkalecat në një tas të madh përzierjeje. Marinoni me vaj ulliri dhe lëng limoni.

Marinoni me nje sasi e vogël speci, hudhër pluhur, qepë pluhur, rigon, borzilok, kripë, piper dhe piper kajen mbi karkaleca. Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer ndërsa skara nxehet.

Nxehni një skarë në natyrë në nxehtësi të lartë, rreth 500 gradë.

Sigurohuni që karkalecat tuaj të jenë aq të mëdhenj sa të mos bien nëpër hekura nëse nuk i fusni në shkopinj shishqebapi.

Gatuaj karkaleca për 2 deri në 3 minuta derisa të mos jenë më të tejdukshme. Shërbejini të nxehtë.
Ingredients
Directions

Vendosni karkalecat në një tas të madh përzierjeje. Marinoni me vaj ulliri dhe lëng limoni.

Marinoni me nje sasi e vogël speci, hudhër pluhur, qepë pluhur, rigon, borzilok, kripë, piper dhe piper kajen mbi karkaleca. Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer ndërsa skara nxehet.

Nxehni një skarë në natyrë në nxehtësi të lartë, rreth 500 gradë.

Sigurohuni që karkalecat tuaj të jenë aq të mëdhenj sa të mos bien nëpër hekura nëse nuk i fusni në shkopinj shishqebapi.

Gatuaj karkaleca për 2 deri në 3 minuta derisa të mos jenë më të tejdukshme. Shërbejini të nxehtë.