Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Karkaleca në zgarë janë një pjatë shumë e thjeshtë, e shijshme dhe e shpejtë. Me këtë recetë, të pjekësh karkalecat është me të vërtetë shumë e thjeshtë dhe rezultati final është fantastik.

Karkaleca në zgarë
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni karkalecat në një tas të madh përzierjeje. Marinoni me vaj ulliri dhe lëng limoni.

2
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Marinoni me nje sasi e vogël speci, hudhër pluhur, qepë pluhur, rigon, borzilok, kripë, piper dhe piper kajen mbi karkaleca. Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer ndërsa skara nxehet.

3
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni një skarë në natyrë në nxehtësi të lartë, rreth 500 gradë.

4
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sigurohuni që karkalecat tuaj të jenë aq të mëdhenj sa të mos bien nëpër hekura nëse nuk i fusni në shkopinj shishqebapi.

5
Karkaleca në zgarë

Gatuaj karkaleca për 2 deri në 3 minuta derisa të mos jenë më të tejdukshme. Shërbejini të nxehtë.

Category, , Cooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni karkalecat në një tas të madh përzierjeje. Marinoni me vaj ulliri dhe lëng limoni.

2
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Marinoni me nje sasi e vogël speci, hudhër pluhur, qepë pluhur, rigon, borzilok, kripë, piper dhe piper kajen mbi karkaleca. Mbulojeni dhe vendoseni në frigorifer ndërsa skara nxehet.

3
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni një skarë në natyrë në nxehtësi të lartë, rreth 500 gradë.

4
Karkaleca në zgarë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sigurohuni që karkalecat tuaj të jenë aq të mëdhenj sa të mos bien nëpër hekura nëse nuk i fusni në shkopinj shishqebapi.

5
Karkaleca në zgarë

Gatuaj karkaleca për 2 deri në 3 minuta derisa të mos jenë më të tejdukshme. Shërbejini të nxehtë.

Karkaleca në zgarë