Karkaleca ne tave me salce domateje dhe erza jo vetem do tiu mbushin stomakun me nje shije fantastike, por edhe shtepine me nje arome te kendshme.


Në një tigan me pak vaj ulliri vendosni të skuqni karkalecat. Rregullojini me pak kripë dhe piper.

Pasi të jenë skuqur mirë shtoni një gotë ujë dhe dy lugë salcë domate. Shtoni majdanozin dhe trazojeni mirë.

Pastaj kalojeni masën në një tavë të rrumbullakët dhe futeni në furrë për 20 minuta. Pasi të jetë gati shërbejeni dhe shijojeni. Shija e karkalecave do të jetë një mrekulli!
Ingredients
Directions

Në një tigan me pak vaj ulliri vendosni të skuqni karkalecat. Rregullojini me pak kripë dhe piper.

Pasi të jenë skuqur mirë shtoni një gotë ujë dhe dy lugë salcë domate. Shtoni majdanozin dhe trazojeni mirë.

Pastaj kalojeni masën në një tavë të rrumbullakët dhe futeni në furrë për 20 minuta. Pasi të jetë gati shërbejeni dhe shijojeni. Shija e karkalecave do të jetë një mrekulli!