Nje kombinim fantastik karcalecave, hudhres, pomodorinit dhe djathit feta. Nje mrekulli mesdhetare e perkryer me nje gote vere te bardhe.


Në një enë mesatare, marinoni karkalecat me lekuren e limonit dhe portokallit dhe kripë dhe piper.
Vendosni nje tigan te nxehet shume dhe me pas shtoni vaj ulliri. Ulini nxehtesine, shtoni kaperi, hudhër dhe domate.

Deglazoni me verë të bardhë, për të krijuar aromë dhe për të përfunduar gatimin e karkalecave. Ulini nxehtesine dhe shtoni djathin feta dhe koper.
Ingredients
Directions

Në një enë mesatare, marinoni karkalecat me lekuren e limonit dhe portokallit dhe kripë dhe piper.
Vendosni nje tigan te nxehet shume dhe me pas shtoni vaj ulliri. Ulini nxehtesine, shtoni kaperi, hudhër dhe domate.

Deglazoni me verë të bardhë, për të krijuar aromë dhe për të përfunduar gatimin e karkalecave. Ulini nxehtesine dhe shtoni djathin feta dhe koper.