Karkaleca me hudher dhe pomodorini - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Nje kombinim fantastik karcalecave, hudhres, pomodorinit dhe djathit feta. Nje mrekulli mesdhetare e perkryer me nje gote vere te bardhe.

Karkaleca me hudher dhe pomodorini
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Karkaleca me hudher dhe pomodorini - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një enë mesatare, marinoni karkalecat me lekuren e limonit dhe portokallit dhe kripë dhe piper.

Vendosni nje tigan te nxehet shume dhe me pas shtoni vaj ulliri. Ulini nxehtesine, shtoni kaperi, hudhër dhe domate.

2
Karkaleca me hudher dhe pomodorini - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Deglazoni me verë të bardhë, për të krijuar aromë dhe për të përfunduar gatimin e karkalecave. Ulini nxehtesine dhe shtoni djathin feta dhe koper.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Karkaleca me hudher dhe pomodorini - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një enë mesatare, marinoni karkalecat me lekuren e limonit dhe portokallit dhe kripë dhe piper.

Vendosni nje tigan te nxehet shume dhe me pas shtoni vaj ulliri. Ulini nxehtesine, shtoni kaperi, hudhër dhe domate.

2
Karkaleca me hudher dhe pomodorini - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Deglazoni me verë të bardhë, për të krijuar aromë dhe për të përfunduar gatimin e karkalecave. Ulini nxehtesine dhe shtoni djathin feta dhe koper.

Karkaleca me hudher dhe pomodorini