Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Karavidhe te gatuara ne avull, me nje shije kaq te mire per te gjithe ju qe adhuroni aromen dhe shijen e detit.

Karavidhe
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni një tenxhere të madhe ne zjarr dhe shtoni ujë dhe kripë.

3
Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kapni një karavidhe rreth barkut, prapa kthetrave dhe uleni në tenxhere, kokën e parë. Vendoseni karavidhin e dytë në tenxhere. Menjëherë mbuloni tenxheren dhe lërini karavidhet të avullojnë për rreth 10 minuta për karavidhet 1 kilogramë, 12 minuta për 1 karavidhe 1 1/4 kile, ose 14 minuta për 1 karavidhe 1 1/2 kile.

4
Karavidhe

Hiqni karavidhet me darë dhe lërini të qëndrojnë për 5 minuta para se të plasariten. Shërbejini karavidhet me gjalpë të shkrirë dhe feta limoni, nëse dëshironi.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni një tenxhere të madhe ne zjarr dhe shtoni ujë dhe kripë.

3
Karavidhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kapni një karavidhe rreth barkut, prapa kthetrave dhe uleni në tenxhere, kokën e parë. Vendoseni karavidhin e dytë në tenxhere. Menjëherë mbuloni tenxheren dhe lërini karavidhet të avullojnë për rreth 10 minuta për karavidhet 1 kilogramë, 12 minuta për 1 karavidhe 1 1/4 kile, ose 14 minuta për 1 karavidhe 1 1/2 kile.

4
Karavidhe

Hiqni karavidhet me darë dhe lërini të qëndrojnë për 5 minuta para se të plasariten. Shërbejini karavidhet me gjalpë të shkrirë dhe feta limoni, nëse dëshironi.

Karavidhe