Kjo recetë me kallamar është thjeshtë magjike. Kërkon vetëm 4 përbërës, shumë pak kohë dhe si rezultat do të fitoni kallamar të shijshëm dhe mjaftueshëm krokant nga jashtë. Uroj ta provoni!

Në një tigan të thellë hidhni vajin për skuqje dhe vendoseni në zjarr mesatar të nxehet.

Ndërkohë kallamarët përziejini me kripë, piper të zi dhe miell dhe vendosini pjesë pjesë në tigan të skuqen. Largojini nga tigani dhe fillimisht vendosini sipër një pecete kuzhine për të larguar vajin e tepërt dhe më pas shërbejini me limon dhe majdanoz të freskët të grirë sipër. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Në një tigan të thellë hidhni vajin për skuqje dhe vendoseni në zjarr mesatar të nxehet.

Ndërkohë kallamarët përziejini me kripë, piper të zi dhe miell dhe vendosini pjesë pjesë në tigan të skuqen. Largojini nga tigani dhe fillimisht vendosini sipër një pecete kuzhine për të larguar vajin e tepërt dhe më pas shërbejini me limon dhe majdanoz të freskët të grirë sipër. Ju bëftë mirë!