Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kafe meksikane nje kombinimi perfekt i kafesë së fortë, çokollatës dhe kanellës.

Kafe meksikane
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni llumin e kafesë dhe kanellën në shportën e filtrit të ibrikut tuaj të kafesë. Pastaj shtoni 5 gota ujë në tenxhere dhe ziejeni si zakonisht .

3
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa kafeja po piqet, sillni qumështin, ajkën e rëndë, shurupin e çokollatës dhe sheqerin kaf në një zierje të butë në një tigan të vogël. Sigurohuni që të gatuani në nxehtësi të ulët në mënyrë që të mos digjni përzierjen.

4
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni nga zjarri dhe shtoni kafen e pjekur në përzierjen e qumështit. Rrihni në ekstrakt vanilje.

5
Kafe meksikane

Ndajeni kafen midis 4 filxhanëve dhe sipër me ajkë të zbardhur dhe zbukurojeni me një spërkat kanellë ose copa çokollate, dhe shtoni një shkop kanellë, nëse dëshironi. Shijojeni menjëherë.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni llumin e kafesë dhe kanellën në shportën e filtrit të ibrikut tuaj të kafesë. Pastaj shtoni 5 gota ujë në tenxhere dhe ziejeni si zakonisht .

3
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa kafeja po piqet, sillni qumështin, ajkën e rëndë, shurupin e çokollatës dhe sheqerin kaf në një zierje të butë në një tigan të vogël. Sigurohuni që të gatuani në nxehtësi të ulët në mënyrë që të mos digjni përzierjen.

4
Kafe meksikane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni nga zjarri dhe shtoni kafen e pjekur në përzierjen e qumështit. Rrihni në ekstrakt vanilje.

5
Kafe meksikane

Ndajeni kafen midis 4 filxhanëve dhe sipër me ajkë të zbardhur dhe zbukurojeni me një spërkat kanellë ose copa çokollate, dhe shtoni një shkop kanellë, nëse dëshironi. Shijojeni menjëherë.

Kafe meksikane