Kafe meksikane nje kombinimi perfekt i kafesë së fortë, çokollatës dhe kanellës.


Mblidhni përbërësit.

Shtoni llumin e kafesë dhe kanellën në shportën e filtrit të ibrikut tuaj të kafesë. Pastaj shtoni 5 gota ujë në tenxhere dhe ziejeni si zakonisht .

Ndërsa kafeja po piqet, sillni qumështin, ajkën e rëndë, shurupin e çokollatës dhe sheqerin kaf në një zierje të butë në një tigan të vogël. Sigurohuni që të gatuani në nxehtësi të ulët në mënyrë që të mos digjni përzierjen.

Hiqeni nga zjarri dhe shtoni kafen e pjekur në përzierjen e qumështit. Rrihni në ekstrakt vanilje.

Ndajeni kafen midis 4 filxhanëve dhe sipër me ajkë të zbardhur dhe zbukurojeni me një spërkat kanellë ose copa çokollate, dhe shtoni një shkop kanellë, nëse dëshironi. Shijojeni menjëherë.
Ingredients
Directions

Mblidhni përbërësit.

Shtoni llumin e kafesë dhe kanellën në shportën e filtrit të ibrikut tuaj të kafesë. Pastaj shtoni 5 gota ujë në tenxhere dhe ziejeni si zakonisht .

Ndërsa kafeja po piqet, sillni qumështin, ajkën e rëndë, shurupin e çokollatës dhe sheqerin kaf në një zierje të butë në një tigan të vogël. Sigurohuni që të gatuani në nxehtësi të ulët në mënyrë që të mos digjni përzierjen.

Hiqeni nga zjarri dhe shtoni kafen e pjekur në përzierjen e qumështit. Rrihni në ekstrakt vanilje.

Ndajeni kafen midis 4 filxhanëve dhe sipër me ajkë të zbardhur dhe zbukurojeni me një spërkat kanellë ose copa çokollate, dhe shtoni një shkop kanellë, nëse dëshironi. Shijojeni menjëherë.