Kadaif me arra dhe stika - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Kadaif me arra dhe stika është një ëmbëlsirë klasike Turke e pregatitur me brumë në fije, të cilit i hidhet shumë gjalp, arra dhe pervelohet në sherbet të trashë.

Kadaif me arra dhe stika
Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time20 minsTotal Time50 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kadaif me arra dhe stika - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në disa forma të veçanta hidhni një lugë gjalpë të shkrirë. Vendosni një dorë kadaifin në secilën prej tyre. Shtoni përsëri gjalpë. Shtoni arrat e grira dhe stikat.

2
Kadaif me arra dhe stika - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni në furrë në 170 gradë për 45 minuta. Në një tenxhere të vluar shtoni sheqerin dhe vaniljen. Perzieni mirë dhe le të ziejë për 10 minuta.

3
Kadaif me arra dhe stika

Pasi të keni hequr kadaifin nga furra, shtoni sherbetin që keni përgatitur.

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kadaif me arra dhe stika - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në disa forma të veçanta hidhni një lugë gjalpë të shkrirë. Vendosni një dorë kadaifin në secilën prej tyre. Shtoni përsëri gjalpë. Shtoni arrat e grira dhe stikat.

2
Kadaif me arra dhe stika - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni në furrë në 170 gradë për 45 minuta. Në një tenxhere të vluar shtoni sheqerin dhe vaniljen. Perzieni mirë dhe le të ziejë për 10 minuta.

3
Kadaif me arra dhe stika

Pasi të keni hequr kadaifin nga furra, shtoni sherbetin që keni përgatitur.

Kadaif me arra dhe stika