Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kackavall i skuqur eshte nje pjate shoqeruese e shijeshme dhe shume e shpejte.

Kackavall i skuqur
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pergatisni tavolinen e punes. Merni vezën hidheni me një enë, hidhini pak kripë dhe me një pirun rrihini pak vezën sa të përzihet mirë e verdha me të bardhën.

2
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merni djathin dhe prejeni në katrore mesatare, sipas deshires tuaj.

3
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sifillim copat e djathit kalojini në vezë pastaj në bukën e grirë, perseriteni dy here kete procedure.

4
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vërini të skuqen në vaj të nxehur deri sa të marin ngjyrën te arte

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pergatisni tavolinen e punes. Merni vezën hidheni me një enë, hidhini pak kripë dhe me një pirun rrihini pak vezën sa të përzihet mirë e verdha me të bardhën.

2
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merni djathin dhe prejeni në katrore mesatare, sipas deshires tuaj.

3
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sifillim copat e djathit kalojini në vezë pastaj në bukën e grirë, perseriteni dy here kete procedure.

4
Kackavall i Skuqur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vërini të skuqen në vaj të nxehur deri sa të marin ngjyrën te arte

Kackavall i Skuqur