Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Hudhër e pjekur eshte ingredienti baze per salcen e gjalpit me majdanoz.

Hudhër e pjekur
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngrohni furrën tuaj në 205 ° C. Duke përdorur një thikë të mprehtë, pritni majat e hudhres.

2
Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni kokat e hudhrës në një tavë pjekje, të prerë anash.

3
Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni disa lugë çaji vaj ulliri mbi secilën kokë të ekspozuar, duke përdorur gishtat për të fërkuar vajin e ullirit mbi të gjitha thelpinjtë e prerë dhe të ekspozuar të hudhrës. Mbuloni me fletë alumini.

4
Hudhër e pjekur

Piqeni në 205 ° C për 30-40 minuta, ose derisa hurdhat të skuqen lehtë dhe të jene të butë kur shtypen.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngrohni furrën tuaj në 205 ° C. Duke përdorur një thikë të mprehtë, pritni majat e hudhres.

2
Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni kokat e hudhrës në një tavë pjekje, të prerë anash.

3
Hudhër e pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni disa lugë çaji vaj ulliri mbi secilën kokë të ekspozuar, duke përdorur gishtat për të fërkuar vajin e ullirit mbi të gjitha thelpinjtë e prerë dhe të ekspozuar të hudhrës. Mbuloni me fletë alumini.

4
Hudhër e pjekur

Piqeni në 205 ° C për 30-40 minuta, ose derisa hurdhat të skuqen lehtë dhe të jene të butë kur shtypen.

Hudhër e pjekur