Hudhër e pjekur eshte ingredienti baze per salcen e gjalpit me majdanoz.


Ngrohni furrën tuaj në 205 ° C. Duke përdorur një thikë të mprehtë, pritni majat e hudhres.

Vendosni kokat e hudhrës në një tavë pjekje, të prerë anash.

Hidhni disa lugë çaji vaj ulliri mbi secilën kokë të ekspozuar, duke përdorur gishtat për të fërkuar vajin e ullirit mbi të gjitha thelpinjtë e prerë dhe të ekspozuar të hudhrës. Mbuloni me fletë alumini.

Piqeni në 205 ° C për 30-40 minuta, ose derisa hurdhat të skuqen lehtë dhe të jene të butë kur shtypen.
Ingredients
Directions

Ngrohni furrën tuaj në 205 ° C. Duke përdorur një thikë të mprehtë, pritni majat e hudhres.

Vendosni kokat e hudhrës në një tavë pjekje, të prerë anash.

Hidhni disa lugë çaji vaj ulliri mbi secilën kokë të ekspozuar, duke përdorur gishtat për të fërkuar vajin e ullirit mbi të gjitha thelpinjtë e prerë dhe të ekspozuar të hudhrës. Mbuloni me fletë alumini.

Piqeni në 205 ° C për 30-40 minuta, ose derisa hurdhat të skuqen lehtë dhe të jene të butë kur shtypen.