Havjar patëllxhani - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Havjar patëllxhani te tymosur shume te shijeshem dhe te shendetshem! E përkryer për tu shpërndarë mbi nje biskote kripsy për një meze të lehtë, të shëndetshme dhe të shijshme.

Havjar patëllxhani
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time45 minsTotal Time50 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Havjar patëllxhani - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni 2 lugë gjelle vaj ulliri në fund të tavës dhe spërkatni në mënyrë të barabartë me kripë. Vendosni patëllxhanët me anën e prerë poshtë në tavën e shtruar me petë. Vendoseni në furrë dhe gatuajeni për 35 minuta, ose derisa të gatuhet plotësisht dhe të jetë shumë i butë.

2
Havjar patëllxhani - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni hudhrën, patëllxhanin e qëruar, piperin e pjekur të qëruar në një përpunues ushqimi dhe pulsoni derisa të jenë kremoze.

3
Havjar patëllxhani

Transferoni përzierjen e patëllxhanëve nga procesori i ushqimit në një tas të madh. Hidhni vajin e ullirit, uthullën balsamike, kripën, borzilokun e grirë dhe piperin.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Havjar patëllxhani - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni 2 lugë gjelle vaj ulliri në fund të tavës dhe spërkatni në mënyrë të barabartë me kripë. Vendosni patëllxhanët me anën e prerë poshtë në tavën e shtruar me petë. Vendoseni në furrë dhe gatuajeni për 35 minuta, ose derisa të gatuhet plotësisht dhe të jetë shumë i butë.

2
Havjar patëllxhani - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni hudhrën, patëllxhanin e qëruar, piperin e pjekur të qëruar në një përpunues ushqimi dhe pulsoni derisa të jenë kremoze.

3
Havjar patëllxhani

Transferoni përzierjen e patëllxhanëve nga procesori i ushqimit në një tas të madh. Hidhni vajin e ullirit, uthullën balsamike, kripën, borzilokun e grirë dhe piperin.

Havjar patëllxhani