Hasude me arra nje embelsire kaq e thjeshte dhe tradicionale me te cilen jemi rritur.


Në një tenxhere shtoni ujin, sheqerin dhe përziejeni derisa sheqeri të karamelizohet. Shtoni niseshtenë, përziejeni përsëri dhe lërini të trashen. Gatuajeni derisa të homogjenizohet. Shtoni vaj dhe gatuajeni për disa minuta.

Hiqeni tenxheren nga zjarri, servireni dhe siper vendosini sasi e vogël me arra, bajame dhe pluhur kanelle.
Ingredients
Directions

Në një tenxhere shtoni ujin, sheqerin dhe përziejeni derisa sheqeri të karamelizohet. Shtoni niseshtenë, përziejeni përsëri dhe lërini të trashen. Gatuajeni derisa të homogjenizohet. Shtoni vaj dhe gatuajeni për disa minuta.

Hiqeni tenxheren nga zjarri, servireni dhe siper vendosini sasi e vogël me arra, bajame dhe pluhur kanelle.