Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Hamburger per te gjithe familjen. Mblidhini te gjithe rreth tryezes dhe surprizojini me nje dreke fantastike.

Hamburger
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Prisni qepën në gjysmë dhe vendoseni në një tas me uthull molle në të. Skuqni pancetën. Pasi të keni përgatitur qoftet shtoni pak spec, piper të kuq dhe hudhër.

2
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Punoni një herë me duar dhe shtoni sipër djathin. Vendoseni të skuqet.

3
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj hiqni dhe skuqni një vezë. Në një enë të vogël kombinoni ketchup dhe majonezë.

4
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi ta keni ndarë bukën në gjysmë lyejeni me salcën që sapo keni përgatitur.

5
Hamburger

Vendosni brenda saj vezën, pançet, kastravecat, domate, sallate jeshile dhe qepën.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Prisni qepën në gjysmë dhe vendoseni në një tas me uthull molle në të. Skuqni pancetën. Pasi të keni përgatitur qoftet shtoni pak spec, piper të kuq dhe hudhër.

2
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Punoni një herë me duar dhe shtoni sipër djathin. Vendoseni të skuqet.

3
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj hiqni dhe skuqni një vezë. Në një enë të vogël kombinoni ketchup dhe majonezë.

4
Hamburger - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi ta keni ndarë bukën në gjysmë lyejeni me salcën që sapo keni përgatitur.

5
Hamburger

Vendosni brenda saj vezën, pançet, kastravecat, domate, sallate jeshile dhe qepën.

Hamburger