Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Gjoks gjeli i pjekur është një alternativë e shkëlqyeshme për të pjekur një gjeldeti të tërë, por edhe per te konsumuar ate pjesen qe pelqehet me pak nga te gjithe.

Gjoks gjeli i pjekur
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit dhe ngrohni furrën në 200grade.

2
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni gjoksin e gjelit të detit në një tave të pjekjes.

3
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejeni gjelin e detit me gjalpin e shkrirë, më pas spërkateni me kripë dhe piper të zi.

4
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqeni për 45 minuta në 1 orë, duke u pjekur dy herë me pak leng pule një herë pas rreth 15 minutash dhe përsëri rreth 15 minuta më vonë.

5
Gjoks gjeli i pjekur

Mbulojeni lirshëm me fletë metalike dhe lëreni të pushojë për rreth 20 minuta.

Category, Cooking MethodDiet

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit dhe ngrohni furrën në 200grade.

2
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni gjoksin e gjelit të detit në një tave të pjekjes.

3
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejeni gjelin e detit me gjalpin e shkrirë, më pas spërkateni me kripë dhe piper të zi.

4
Gjoks gjeli i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqeni për 45 minuta në 1 orë, duke u pjekur dy herë me pak leng pule një herë pas rreth 15 minutash dhe përsëri rreth 15 minuta më vonë.

5
Gjoks gjeli i pjekur

Mbulojeni lirshëm me fletë metalike dhe lëreni të pushojë për rreth 20 minuta.

Gjoks gjeli i pjekur