Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Gjelle me presh dhe mish perfekte per dite te ftohta dimri. Recetë shumë e thjeshtë për tu ndjekur dhe për të mos humbur traditën.

Gjelle me presh dhe mish
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr
Perberesit
Pergatitja
1
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë pastrojmë e lajmë preshin e qepën. Preshin e presim në role të vogla kurse qepen e presim hollë. Presim gjithashtu edhe karotat. Mishin e hedhim në nje tigan me pak vaj ulliri dhe e kaurdisim.

2
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mishin e kalojme ne nje tenxhere dhe e leme te zihet per 20 minuta.

3
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

E kaurdisim pak me preshin, pataten, karroten ne te njejtin tigan ku kaurdisem mishin.

4
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi ka zier mishi rreth 20 minuta, dhe i gjithe uji ka shteruar shtoni ne tenxhere salcen e domates dhe perimet e kaurdisura.

5
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni uje dhe lereni ne zjarr te ulet per 40 minuta

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë pastrojmë e lajmë preshin e qepën. Preshin e presim në role të vogla kurse qepen e presim hollë. Presim gjithashtu edhe karotat. Mishin e hedhim në nje tigan me pak vaj ulliri dhe e kaurdisim.

2
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mishin e kalojme ne nje tenxhere dhe e leme te zihet per 20 minuta.

3
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

E kaurdisim pak me preshin, pataten, karroten ne te njejtin tigan ku kaurdisem mishin.

4
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi ka zier mishi rreth 20 minuta, dhe i gjithe uji ka shteruar shtoni ne tenxhere salcen e domates dhe perimet e kaurdisura.

5
Gjellë me Presh dhe Mish - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni uje dhe lereni ne zjarr te ulet per 40 minuta

Gjellë me Presh dhe Mish