Gjelle me presh dhe mish perfekte per dite te ftohta dimri. Recetë shumë e thjeshtë për tu ndjekur dhe për të mos humbur traditën.


Ndërkohë pastrojmë e lajmë preshin e qepën. Preshin e presim në role të vogla kurse qepen e presim hollë. Presim gjithashtu edhe karotat. Mishin e hedhim në nje tigan me pak vaj ulliri dhe e kaurdisim.

E kaurdisim pak me preshin, pataten, karroten ne te njejtin tigan ku kaurdisem mishin.

Pasi ka zier mishi rreth 20 minuta, dhe i gjithe uji ka shteruar shtoni ne tenxhere salcen e domates dhe perimet e kaurdisura.
Ingredients
Directions

Ndërkohë pastrojmë e lajmë preshin e qepën. Preshin e presim në role të vogla kurse qepen e presim hollë. Presim gjithashtu edhe karotat. Mishin e hedhim në nje tigan me pak vaj ulliri dhe e kaurdisim.

E kaurdisim pak me preshin, pataten, karroten ne te njejtin tigan ku kaurdisem mishin.

Pasi ka zier mishi rreth 20 minuta, dhe i gjithe uji ka shteruar shtoni ne tenxhere salcen e domates dhe perimet e kaurdisura.