Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Gjalpë panje i lehtë për t’u bërë mund të përhapet në qumësht dhallë ose petulla kungulli, waffles ose krepa, ose të vendoset në biskota, kifle, bukë misri ose bukë të tjera.

Gjalpë panje
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni të gjithë përbërësit në tasin e një mikser elektrik dhe rrihni derisa të jenë të lehta dhe me gëzof.

3
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni me lugë në një tas shërbyes dhe shërbejeni në mëngjes, paradrekë ose në një festë festash.

4
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ruani në një enë të mbuluar në frigorifer deri në 3 javë dhe shijojeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni të gjithë përbërësit në tasin e një mikser elektrik dhe rrihni derisa të jenë të lehta dhe me gëzof.

3
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni me lugë në një tas shërbyes dhe shërbejeni në mëngjes, paradrekë ose në një festë festash.

4
Gjalpë panje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ruani në një enë të mbuluar në frigorifer deri në 3 javë dhe shijojeni.

Gjalpë panje