French Toast me Banane dhe Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Recete te thjeshte, te shpejte dhe me pak perberes. Provoni French Toast me banane dhe cokollate gati per vetem disa minuta.

French Toast me Banane dhe Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time2 minsTotal Time7 mins
Perberesit
Pergatitja
1
French Toast me Banane dhe Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas hedhim vezen, qumeshtin, kakaon, bananen, dhe cokollaten. I trazojme dhe i vendosim ne nje ene.

2
French Toast me Banane dhe Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini ne mikrovale per 2 minuta dhe shijojini.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
French Toast me Banane dhe Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas hedhim vezen, qumeshtin, kakaon, bananen, dhe cokollaten. I trazojme dhe i vendosim ne nje ene.

2
French Toast me Banane dhe Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini ne mikrovale per 2 minuta dhe shijojini.

French Toast me Banane dhe Cokollate