Frappuccino ka plot kalori dhe ato gjithashtu kushtojnë shume (për diçka që është kryesisht akull !!) POR, kur i bëni ato në shtëpi, ju mund të kontrolloni përmbajtjen e kalorive dhe ato janë shumë më kosto -e ulet.


Mblidhni produktet.

Krijoni kafen e fortë dhe lëreni të ftohet.

Shtoni kafenë e ftohtë, qumështin dhe qumështin e kondensuar të ëmbël në një blender.

Përzieni derisa të jetë homogjene. Shërbejeni me shllak. Frappuccinos gjithashtu mund të ngrihen në kavanoza dhe të mbahen në frigorifer deri në 3 muaj!
Ingredients
Directions

Mblidhni produktet.

Krijoni kafen e fortë dhe lëreni të ftohet.

Shtoni kafenë e ftohtë, qumështin dhe qumështin e kondensuar të ëmbël në një blender.

Përzieni derisa të jetë homogjene. Shërbejeni me shllak. Frappuccinos gjithashtu mund të ngrihen në kavanoza dhe të mbahen në frigorifer deri në 3 muaj!