Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Frappuccino ka plot kalori dhe ato gjithashtu kushtojnë shume (për diçka që është kryesisht akull !!) POR, kur i bëni ato në shtëpi, ju mund të kontrolloni përmbajtjen e kalorive dhe ato janë shumë më kosto -e ulet.

Frappuccino
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni produktet.

2
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Krijoni kafen e fortë dhe lëreni të ftohet.

3
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni kafenë e ftohtë, qumështin dhe qumështin e kondensuar të ëmbël në një blender.

4
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni derisa të jetë homogjene. Shërbejeni me shllak. Frappuccinos gjithashtu mund të ngrihen në kavanoza dhe të mbahen në frigorifer deri në 3 muaj!

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni produktet.

2
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Krijoni kafen e fortë dhe lëreni të ftohet.

3
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni kafenë e ftohtë, qumështin dhe qumështin e kondensuar të ëmbël në një blender.

4
Frappuccino - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni derisa të jetë homogjene. Shërbejeni me shllak. Frappuccinos gjithashtu mund të ngrihen në kavanoza dhe të mbahen në frigorifer deri në 3 muaj!

Frappuccino