Frappe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një frappe klasike e vërtetë greke! Kur flasim për verën, detin, plazhin ajo cfare mund te na freskoje eshte nje super frape greke!

Frappe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time3 minsTotal Time5 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Frappe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje gote hedhim kafen, sheqerin dhe ujin e ftohte.

2
Frappe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me nje mini mikser te posacem per frappe trazojini derisa te formohet nje shkume e mire. Me pas ne te shtoni qumeshtin dhe akullin.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Frappe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje gote hedhim kafen, sheqerin dhe ujin e ftohte.

2
Frappe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me nje mini mikser te posacem per frappe trazojini derisa te formohet nje shkume e mire. Me pas ne te shtoni qumeshtin dhe akullin.

Frappe