Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Fileto vici me qumesht, është një recetë që mund të qëndrojë dhe si pjatë më vete, por dhe mund të kombinohet me gatime të tjera.

Fileto vici me qumesht
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time35 minsTotal Time45 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Grini kopër, karrota dhe qepë. Shtoni në një tave për pjekje dhe sipër tyre vendosni fileto viçi.

2
Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Marinoni me nje sasi te vogël me pak kripë, piper dhe vaj ulliri. Shtoni dhe qumështin.

3
Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbështillni tavën e pjekjes me një letër alumini. Piqni në 175 gradë Celsius për rreth 35 minuta.

4
Fileto vici me qumesht

Vendosni fileto mishi të viçit në një pjatë dhe pjesen tjeter te perimeve kalojini ne bleneder dhe furlojini. Sherbejeni fileton me krem.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Grini kopër, karrota dhe qepë. Shtoni në një tave për pjekje dhe sipër tyre vendosni fileto viçi.

2
Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Marinoni me nje sasi te vogël me pak kripë, piper dhe vaj ulliri. Shtoni dhe qumështin.

3
Fileto vici me qumesht - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbështillni tavën e pjekjes me një letër alumini. Piqni në 175 gradë Celsius për rreth 35 minuta.

4
Fileto vici me qumesht

Vendosni fileto mishi të viçit në një pjatë dhe pjesen tjeter te perimeve kalojini ne bleneder dhe furlojini. Sherbejeni fileton me krem.

Fileto vici me qumesht