Fileto pule me kerpudhe, nje vakt special i shpejte dhe i shijshem.


Vendosim vaj ulliri në një tigan të thellë dhe e ngrohim atë. Fileton të prerë në feta ose si e preferoni ju e marinojnë me kripë, piper të zi dhe e pudrosim me pak miell.


Pasi mishit ë jetë skuqur mesatarisht. Shtojmë kërpudhat të prera në feta I lëmë pak dhe I përziejmë vendosim kapakun për 5 Minuta dhe I trazojmë dhe kur shohim që nuk ka shumë lëng rregullojmë shijen me kripë dhe piper të zi, majdanozin e grirë. I shuajme me veren e bardhe.

Shtojme panen e kuzhines dhe i leme te ziejne per 5 Minuta deri sa te krijohet nje mase kremoze e njetrajteshme.

E servirim fileton me kërpudha dhe pana dhe e shijojme me nje gote vere.
Ingredients
Directions

Vendosim vaj ulliri në një tigan të thellë dhe e ngrohim atë. Fileton të prerë në feta ose si e preferoni ju e marinojnë me kripë, piper të zi dhe e pudrosim me pak miell.


Pasi mishit ë jetë skuqur mesatarisht. Shtojmë kërpudhat të prera në feta I lëmë pak dhe I përziejmë vendosim kapakun për 5 Minuta dhe I trazojmë dhe kur shohim që nuk ka shumë lëng rregullojmë shijen me kripë dhe piper të zi, majdanozin e grirë. I shuajme me veren e bardhe.

Shtojme panen e kuzhines dhe i leme te ziejne per 5 Minuta deri sa te krijohet nje mase kremoze e njetrajteshme.

E servirim fileton me kërpudha dhe pana dhe e shijojme me nje gote vere.