Fileto pule me pana dhe gorgonzola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Fileto pule me pana dhe gorgonzola nje bombe kalorike qe plotesohet mjaft mire ne shije me disa arra.

Fileto pule me pana dhe gorgonzola
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Fileto pule me pana dhe gorgonzola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni fileto pule në një tigan me vaj ulliri për disa minuta. Shtoni kripë dhe piper.

2
Fileto pule me pana dhe gorgonzola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni 1 gotë verë të bardhë dhe 100 gram gorgonzola. Shtoni pak ujë dhe 1 gotë krem ​​të rëndë. Gatuajini për disa minuta.

3
Fileto pule me pana dhe gorgonzola

Vendoseni në një pjatë shërbimi. Shërbejeni me disa arra të prera

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Fileto pule me pana dhe gorgonzola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Skuqni fileto pule në një tigan me vaj ulliri për disa minuta. Shtoni kripë dhe piper.

2
Fileto pule me pana dhe gorgonzola - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni 1 gotë verë të bardhë dhe 100 gram gorgonzola. Shtoni pak ujë dhe 1 gotë krem ​​të rëndë. Gatuajini për disa minuta.

3
Fileto pule me pana dhe gorgonzola

Vendoseni në një pjatë shërbimi. Shërbejeni me disa arra të prera

Fileto pule me pana dhe gorgonzola