Fileto pule me pana dhe gorgonzola nje bombe kalorike qe plotesohet mjaft mire ne shije me disa arra.

Perberesit
Pergatitja
1

Skuqni fileto pule në një tigan me vaj ulliri për disa minuta. Shtoni kripë dhe piper.
2

Shtoni 1 gotë verë të bardhë dhe 100 gram gorgonzola. Shtoni pak ujë dhe 1 gotë krem të rëndë. Gatuajini për disa minuta.
3

Vendoseni në një pjatë shërbimi. Shërbejeni me disa arra të prera
Ingredients
Perberesit
Directions
Pergatitja
1

Skuqni fileto pule në një tigan me vaj ulliri për disa minuta. Shtoni kripë dhe piper.
2

Shtoni 1 gotë verë të bardhë dhe 100 gram gorgonzola. Shtoni pak ujë dhe 1 gotë krem të rëndë. Gatuajini për disa minuta.
3

Vendoseni në një pjatë shërbimi. Shërbejeni me disa arra të prera