Fileto pule me mjalte dhe hudhra per nje shije aziatike e shoqeruar me pak oriz do tiu duket vetja sikur po jetoni ne Azi.


Në një tas mesatar, tundni së bashku salcën e sojës, vaj susami, mjaltë, hudhër, miell misri dhe lëng limoni.

Skuqni fileto pule në një tigan me vaj susami, kripë dhe piper. Vendosni fileton e pulës në një tave dhe shtoni përzierjen me mjaltë.

Piqni në 175 gradë C për 25 minuta. Vendoseni në një pjatë dhe servireni.
Ingredients
Directions

Në një tas mesatar, tundni së bashku salcën e sojës, vaj susami, mjaltë, hudhër, miell misri dhe lëng limoni.

Skuqni fileto pule në një tigan me vaj susami, kripë dhe piper. Vendosni fileton e pulës në një tave dhe shtoni përzierjen me mjaltë.

Piqni në 175 gradë C për 25 minuta. Vendoseni në një pjatë dhe servireni.