Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Fileto pule me domate dhe kaperi nje kombinim perfekt dhe veror.

Fileto pule me domate dhe kaperi
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan shtoni gjalpin dhe disa pika vaj ulliri në nxehtësi mesatare. Shtoni filetot e pulës dhe gatuajini për disa minuta.

2
Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni domate të copëtuara, hudher, kaperi, anchovies dhe përziejini së bashku.

3
Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni specin djegës të grirë dhe derdhni me verë të bardhë rreth filetove.

4
Fileto pule me domate dhe kaperi

Lëreni të gatuhet për disa minuta. Në një pjatë shërbimi shtoni fileto dhe spërkatni sipër me gjethe të freskëta majdanozi.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan shtoni gjalpin dhe disa pika vaj ulliri në nxehtësi mesatare. Shtoni filetot e pulës dhe gatuajini për disa minuta.

2
Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni domate të copëtuara, hudher, kaperi, anchovies dhe përziejini së bashku.

3
Fileto pule me domate dhe kaperi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni specin djegës të grirë dhe derdhni me verë të bardhë rreth filetove.

4
Fileto pule me domate dhe kaperi

Lëreni të gatuhet për disa minuta. Në një pjatë shërbimi shtoni fileto dhe spërkatni sipër me gjethe të freskëta majdanozi.

Fileto pule me domate dhe kaperi