Fileto Pule me Boronice me nje shije mjafte te vecante nese ju jane merzitur shijet tradicionale te gatimit te filetos.


Marinojme filetot e pulës pak kripë dhe piper. Shtojmë në një tigan një lugë çaji gjalpë dhe e lëmë të shkrijë paksa.

Shtojmë dhe vajin e ullirit dhe vëmë filetot të skuqen mirë nga të dy anët. Shtojmë dhe boronicat. I përziejmë mirë.

Më pas hedhim dhe konjakun, e përziejmë dhe shtojmë dhe buljonin. E rregullojmë me pak kripë, piper dhe mente të grirë. E lëmë dhe pak minuta dhe e heqim nga zjarri.
Ingredients
Directions

Marinojme filetot e pulës pak kripë dhe piper. Shtojmë në një tigan një lugë çaji gjalpë dhe e lëmë të shkrijë paksa.

Shtojmë dhe vajin e ullirit dhe vëmë filetot të skuqen mirë nga të dy anët. Shtojmë dhe boronicat. I përziejmë mirë.

Më pas hedhim dhe konjakun, e përziejmë dhe shtojmë dhe buljonin. E rregullojmë me pak kripë, piper dhe mente të grirë. E lëmë dhe pak minuta dhe e heqim nga zjarri.