Një recetë shumë e shpejtë dhe e lehtë për të pregatitur fileto pule të pjekura në tiganë, me një salcë shumë të shijshme me hudhër dhe erëza. Një recetë e përsosur për ditët tuaja të ngarkuara kur dëshironi një vakt të shpejtë.

Me ndihmën e një çekiçi kuzhine, punoni shumë pak fileton e pulës. Marinojeni me kripë dhe piper dhe piqeni në një tigan të thellë, me pak vaj ulliri. Më pas largojeni nga zjarri dhe vendoseni në një pjatë.

Shtoni në tigan gjalpin dhe vendoseni të shkrijë. Hidhni hudhrat dhe sherebelën dhe lërini në zjarr për 30-40 sekonda. Shtoni më pas verën, timon, rozmarinën, kripën, piperin e zi, piperin e kuq, përziejini mirë dhe më fund shtoni në tigan filetot e pulës. Lërini 1-2 minuta në zjarr dhe më pas shërbejini filetot të ngrohta. Enjoy!
Ingredients
Directions

Me ndihmën e një çekiçi kuzhine, punoni shumë pak fileton e pulës. Marinojeni me kripë dhe piper dhe piqeni në një tigan të thellë, me pak vaj ulliri. Më pas largojeni nga zjarri dhe vendoseni në një pjatë.

Shtoni në tigan gjalpin dhe vendoseni të shkrijë. Hidhni hudhrat dhe sherebelën dhe lërini në zjarr për 30-40 sekonda. Shtoni më pas verën, timon, rozmarinën, kripën, piperin e zi, piperin e kuq, përziejini mirë dhe më fund shtoni në tigan filetot e pulës. Lërini 1-2 minuta në zjarr dhe më pas shërbejini filetot të ngrohta. Enjoy!