Fileto pule e pjekur me gjalp dhe erëza - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Një recetë shumë e shpejtë dhe e lehtë për të pregatitur fileto pule të pjekura në tiganë, me një salcë shumë të shijshme me hudhër dhe erëza. Një recetë e përsosur për ditët tuaja të ngarkuara kur dëshironi një vakt të shpejtë.

Yields4 Servings
Prep Time8 minsCook Time15 minsTotal Time23 mins
Produktet kryesore
1
Fileto pule e pjekur me gjalp dhe erëza - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me ndihmën e një çekiçi kuzhine, punoni shumë pak fileton e pulës. Marinojeni me kripë dhe piper dhe piqeni në një tigan të thellë, me pak vaj ulliri. Më pas largojeni nga zjarri dhe vendoseni në një pjatë.

2
Fileto pule e pjekur me gjalp dhe erëza - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në tigan gjalpin dhe vendoseni të shkrijë. Hidhni hudhrat dhe sherebelën dhe lërini në zjarr për 30-40 sekonda. Shtoni më pas verën, timon, rozmarinën, kripën, piperin e zi, piperin e kuq, përziejini mirë dhe më fund shtoni në tigan filetot e pulës. Lërini 1-2 minuta në zjarr dhe më pas shërbejini filetot të ngrohta. Enjoy!

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Fileto pule e pjekur me gjalp dhe erëza - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me ndihmën e një çekiçi kuzhine, punoni shumë pak fileton e pulës. Marinojeni me kripë dhe piper dhe piqeni në një tigan të thellë, me pak vaj ulliri. Më pas largojeni nga zjarri dhe vendoseni në një pjatë.

2
Fileto pule e pjekur me gjalp dhe erëza - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në tigan gjalpin dhe vendoseni të shkrijë. Hidhni hudhrat dhe sherebelën dhe lërini në zjarr për 30-40 sekonda. Shtoni më pas verën, timon, rozmarinën, kripën, piperin e zi, piperin e kuq, përziejini mirë dhe më fund shtoni në tigan filetot e pulës. Lërini 1-2 minuta në zjarr dhe më pas shërbejini filetot të ngrohta. Enjoy!

Fileto pule e pjekur me gjalp dhe erëza