Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur me nje shije shume te mire por bomb kalorike.


Pastroni fileton e pulës, prerë në mes në formën e një xhepi dhe marinojeni atë me kripë dhe piper.

Ndërkohë, në një tas shtoni ullinj dhe specin e kuq të prerë në copa. Shtoni ricotta dhe erëza, kripë dhe piper. Përziejini mirë.

Mbushni fileton e pulës me përzierjen e përgatitur. Marinoni me vaj ulliri. Përgatitni disa feta proshute dhe mbështillini ato me fileto pule. Vendosni në tavë që do ta piqni.

Shtoni mbushjet e mbetura në tavë dhe fileto pule dhe shpojeni me thikë për të lejuar nxehtësinë brenda. Marinoni me sasi e vogël me parmixhano dhe vendoseni në furrë të piqet për rreth 35 minuta në 200 gradë.
Ingredients
Directions

Pastroni fileton e pulës, prerë në mes në formën e një xhepi dhe marinojeni atë me kripë dhe piper.

Ndërkohë, në një tas shtoni ullinj dhe specin e kuq të prerë në copa. Shtoni ricotta dhe erëza, kripë dhe piper. Përziejini mirë.

Mbushni fileton e pulës me përzierjen e përgatitur. Marinoni me vaj ulliri. Përgatitni disa feta proshute dhe mbështillini ato me fileto pule. Vendosni në tavë që do ta piqni.

Shtoni mbushjet e mbetura në tavë dhe fileto pule dhe shpojeni me thikë për të lejuar nxehtësinë brenda. Marinoni me sasi e vogël me parmixhano dhe vendoseni në furrë të piqet për rreth 35 minuta në 200 gradë.