Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur me nje shije shume te mire por bomb kalorike.

Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastroni fileton e pulës, prerë në mes në formën e një xhepi dhe marinojeni atë me kripë dhe piper.

2
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, në një tas shtoni ullinj dhe specin e kuq të prerë në copa. Shtoni ricotta dhe erëza, kripë dhe piper. Përziejini mirë.

3
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbushni fileton e pulës me përzierjen e përgatitur. Marinoni me vaj ulliri. Përgatitni disa feta proshute dhe mbështillini ato me fileto pule. Vendosni në tavë që do ta piqni.

4
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur

Shtoni mbushjet e mbetura në tavë dhe fileto pule dhe shpojeni me thikë për të lejuar nxehtësinë brenda. Marinoni me sasi e vogël me parmixhano dhe vendoseni në furrë të piqet për rreth 35 minuta në 200 gradë.

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastroni fileton e pulës, prerë në mes në formën e një xhepi dhe marinojeni atë me kripë dhe piper.

2
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, në një tas shtoni ullinj dhe specin e kuq të prerë në copa. Shtoni ricotta dhe erëza, kripë dhe piper. Përziejini mirë.

3
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbushni fileton e pulës me përzierjen e përgatitur. Marinoni me vaj ulliri. Përgatitni disa feta proshute dhe mbështillini ato me fileto pule. Vendosni në tavë që do ta piqni.

4
Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur

Shtoni mbushjet e mbetura në tavë dhe fileto pule dhe shpojeni me thikë për të lejuar nxehtësinë brenda. Marinoni me sasi e vogël me parmixhano dhe vendoseni në furrë të piqet për rreth 35 minuta në 200 gradë.

Fileto pule e mbeshtjelle me proshute te tymosur