Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Të bësh fajitas me kërpudha është kaq e mirë, apo jo? Më pëlqen sepse mund të kesh një tryezë të këndshme me shumë përbërës ku të gjithë i ndajnë dhe i kalojnë rrotull.

fajitas me kërpudha
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni kërpudhat në një tigan pasi t’i lyeni me vajin e farës së rrushit. Sipër shtoni piper të kuq dhe kumë. Lërini kërpudhat për disa minuta.

2
Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan skuqni qepët së bashku me speca. Shtoni disa speca të kuq dhe kripë. Në fund shtoni kërpudhat dhe trazojini mirë.

3
Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hapni tortiljet dhe mbushni ato me masën që përgatitët. Shtoni një lugë nga salca pikante. Rrotullojini dhe sipër shtypni pak lëng gëlqereje. Koha për të shijuar!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni kërpudhat në një tigan pasi t’i lyeni me vajin e farës së rrushit. Sipër shtoni piper të kuq dhe kumë. Lërini kërpudhat për disa minuta.

2
Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan skuqni qepët së bashku me speca. Shtoni disa speca të kuq dhe kripë. Në fund shtoni kërpudhat dhe trazojini mirë.

3
Fajitas me kërpudha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hapni tortiljet dhe mbushni ato me masën që përgatitët. Shtoni një lugë nga salca pikante. Rrotullojini dhe sipër shtypni pak lëng gëlqereje. Koha për të shijuar!

Fajitas me kërpudha