Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një shembull i përsosur sesi mund të bëhet një pjatë e shijshme me përbërësit më të thjeshtë, espetada portugeze më së shpeshti lidhet me versionin nga arkipelagu i Madeira, ku cilësohet si një delikatesë lokale.

Espetada
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini mishin në kube të barabarta dhe më pas lërini mënjanë.

2
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndani gjethet e dafinës.

3
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni mishin ne shkop shishqebapi ose ne hell.

4
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fërkoni hudhrën në mish per arome. Spërkateni me kripë dhe vereni mbi prush derisa të marrin ngjyrë kafe, duke e kthyer vazhdimisht.

5
Espetada

Kur espetadat të jenë pjekur, shkundni kripën e tepërt duke goditur dy hell me njëra-tjetrën. Sherbejeni te nxehte.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini mishin në kube të barabarta dhe më pas lërini mënjanë.

2
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndani gjethet e dafinës.

3
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni mishin ne shkop shishqebapi ose ne hell.

4
Espetada - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fërkoni hudhrën në mish per arome. Spërkateni me kripë dhe vereni mbi prush derisa të marrin ngjyrë kafe, duke e kthyer vazhdimisht.

5
Espetada

Kur espetadat të jenë pjekur, shkundni kripën e tepërt duke goditur dy hell me njëra-tjetrën. Sherbejeni te nxehte.

Espetada