Kjo embëlsirë me kajsi është një ëmbëlsirë e lezetshme egjiptiane me kajsi, dhe kos.

Perberesit
Pergatitja
1

Në një tenxhere shtoni ujin, sheqerin pluhur, mjaltin dhe kanellën. Vendosni kajsitë të ziejnë ne tenxhere.
2

Pastaj hiqeni dhe fshikulloni atë. Shtoni kosin dhe përzieni mirë. Shtoni përsëri sheqer pluhur.
3

Tani vendoseni masën në gota të vogla. Sipër shtoni fruta të thata dhe gjysmë kajsi.
CategoryËmbëlsira, Receta të shpejtaCooking MethodZierja
Ingredients
Perberesit
Directions
Pergatitja
1

Në një tenxhere shtoni ujin, sheqerin pluhur, mjaltin dhe kanellën. Vendosni kajsitë të ziejnë ne tenxhere.
2

Pastaj hiqeni dhe fshikulloni atë. Shtoni kosin dhe përzieni mirë. Shtoni përsëri sheqer pluhur.
3

Tani vendoseni masën në gota të vogla. Sipër shtoni fruta të thata dhe gjysmë kajsi.