Embelsire me Fruta Pylli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Embelsire e fresket dhe e shendetshme.

Embelsire me Fruta Pylli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time3 minsCook Time3 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Embelsire me Fruta Pylli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në dy gota, ndani kosin dhe sipër hidhni një shtresë luleshtrydhe dhe banane.

2
Embelsire me Fruta Pylli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vazhdoni me një shtresë tjetër të kosit, granola, manaferrat dhe boronicat. Sperkatini mjaltë.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Embelsire me Fruta Pylli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në dy gota, ndani kosin dhe sipër hidhni një shtresë luleshtrydhe dhe banane.

2
Embelsire me Fruta Pylli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vazhdoni me një shtresë tjetër të kosit, granola, manaferrat dhe boronicat. Sperkatini mjaltë.

Embelsire me Fruta Pylli