Djathë kaçkavall me fara susami - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Djathë kaçkavall me fara susami eshte nje antipaste fantastike e shoqeruar me nje gote vere.

Djathë kaçkavall me fara susami
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time10 minsTotal Time14 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Djathë kaçkavall me fara susami - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi të keni prerë në mes djathin, lyejeni me mjaltë.

2
Djathë kaçkavall me fara susami - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni farat e susamit nga të dy anët.

3
Djathë kaçkavall me fara susami

Vendoseni në tigan dhe futeni në furrë për 10 minuta në një temperaturë 170 gradë.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Djathë kaçkavall me fara susami - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi të keni prerë në mes djathin, lyejeni me mjaltë.

2
Djathë kaçkavall me fara susami - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni farat e susamit nga të dy anët.

3
Djathë kaçkavall me fara susami

Vendoseni në tigan dhe futeni në furrë për 10 minuta në një temperaturë 170 gradë.

Djathë kaçkavall me fara susami