Djathë i bardhë i pjekur shijon mrekullisht me bukë të thekur.


E ndajmë djathin e bardhë në 4 feta. Nëpër tava të vogla individuale vendosim në fillim fetën e djathit dhe anash tij domatet dhe hudhrën e paqëruar. I spërkasim me pak kripë, rigon dhe vaj ulliri. E pjekim në furrë të parangrohur në 200°C për 20-25 minuta derisa djathi të shkrihet. E shërbejmë menjeherë me bukë të thekur, pite ose biskota të kripura (krekërs).
Ingredients
Directions

E ndajmë djathin e bardhë në 4 feta. Nëpër tava të vogla individuale vendosim në fillim fetën e djathit dhe anash tij domatet dhe hudhrën e paqëruar. I spërkasim me pak kripë, rigon dhe vaj ulliri. E pjekim në furrë të parangrohur në 200°C për 20-25 minuta derisa djathi të shkrihet. E shërbejmë menjeherë me bukë të thekur, pite ose biskota të kripura (krekërs).