Djathë i bardhë i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Djathë i bardhë i pjekur shijon mrekullisht me bukë të thekur.

Djathë i bardhë i pjekur
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Djathë i bardhë i pjekur

E ndajmë djathin e bardhë në 4 feta. Nëpër tava të vogla individuale vendosim në fillim fetën e djathit dhe anash tij domatet dhe hudhrën e paqëruar. I spërkasim me pak kripë, rigon dhe vaj ulliri. E pjekim në furrë të parangrohur në 200°C për 20-25 minuta derisa djathi të shkrihet. E shërbejmë menjeherë me bukë të thekur, pite ose biskota të kripura (krekërs).

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Djathë i bardhë i pjekur

E ndajmë djathin e bardhë në 4 feta. Nëpër tava të vogla individuale vendosim në fillim fetën e djathit dhe anash tij domatet dhe hudhrën e paqëruar. I spërkasim me pak kripë, rigon dhe vaj ulliri. E pjekim në furrë të parangrohur në 200°C për 20-25 minuta derisa djathi të shkrihet. E shërbejmë menjeherë me bukë të thekur, pite ose biskota të kripura (krekërs).

Djathë i bardhë i pjekur