Djath i pjekur, shoqërurar me reçel fiku dhe bukë të thekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Djathi i pjekur ne furrë me mjalte dhe lajthi, i shoqëruar me recel fiku dhe bukë të thekur është një antipastë perfekte, që nuk duhet humbur. Lajthinë mund ti zëvendësoni fare mirë edhe me arra ose bajame. Shërbejeni pjatën të ngrohtë, shoqëruar me verën tuaj të parapëlqyer. Uroj ta provoni!

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time12 minsTotal Time17 mins
Produktet kryesore
Për servirje
1
Djath i pjekur, shoqërurar me reçel fiku dhe bukë të thekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 200ᵒC. Vendosni në një tepsi djathin, shtojini sipër vaj ulliri, mjaltin, timon, piperin e zi dhe lajthitë. Piqeni në furrë për 12-15 minuta. Shërebejni të ngrohtë, të shoqëruar me reçel fiku dhe bukë të thekur.

Category, , Cooking Method

Ingredients

Produktet kryesore
Për servirje

Directions

1
Djath i pjekur, shoqërurar me reçel fiku dhe bukë të thekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndizni furrën në 200ᵒC. Vendosni në një tepsi djathin, shtojini sipër vaj ulliri, mjaltin, timon, piperin e zi dhe lajthitë. Piqeni në furrë për 12-15 minuta. Shërebejni të ngrohtë, të shoqëruar me reçel fiku dhe bukë të thekur.

Djath i pjekur, shoqërurar me reçel fiku dhe bukë të thekur