Çomlek me mish viçi nje pjate dimri qe te ngroh shpirtin dhe barkun. Mos e lini pa e provuar!


Kaurdisni lehte qepujkat me vaj ulliri.

Largojme qepujkat nga tigani dhe i vendosim ne nje tenxhere dhe te tiganin ku skuqem qepujkat kaurdisim lehte mishin.

Vendosni tenxhere në zjarr dhe hidhni mishin, qepujkat dhe salcen e domates.

Në një tigan të thellë hidhni miellin dhe përziejeni vazhdimisht deri sa të marrë një ngjyrë të çelët kafe. Shtoni ujin dhe përziejeni shpejt që të formohet një salcë pak e trashë. Shtoni kripën, piperin dhe pak hudhër.

Uleni temperaturën në nivelin më të ulët të mundshëm dhe lërini copat e masen e miellit të ziejnë për 5 minuta me qepujkat dhe mishin. Servireni dhe shijojeni.
Ingredients
Directions

Kaurdisni lehte qepujkat me vaj ulliri.

Largojme qepujkat nga tigani dhe i vendosim ne nje tenxhere dhe te tiganin ku skuqem qepujkat kaurdisim lehte mishin.

Vendosni tenxhere në zjarr dhe hidhni mishin, qepujkat dhe salcen e domates.

Në një tigan të thellë hidhni miellin dhe përziejeni vazhdimisht deri sa të marrë një ngjyrë të çelët kafe. Shtoni ujin dhe përziejeni shpejt që të formohet një salcë pak e trashë. Shtoni kripën, piperin dhe pak hudhër.

Uleni temperaturën në nivelin më të ulët të mundshëm dhe lërini copat e masen e miellit të ziejnë për 5 minuta me qepujkat dhe mishin. Servireni dhe shijojeni.