Cokollate me fara kungulli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Cokollate me fara kungulli e vecante dhe shume e shijeshme.

Cokollate me fara kungulli
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Cokollate me fara kungulli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shkrini cokollaten e zeze ne banjomari.

2
Cokollate me fara kungulli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Farat e kungullit tiganisini per rreth 1 minut.

3
Cokollate me fara kungulli

Merrni një pjatë dhe vendosni çokollatën e shkrirë me një sforma si deshironi. Shtoni farë kungulli sipër tyre. Në fund shtoni kripën. Vendoseni në frigorifer për rreth 1 orë dhe më pas shijojini.

CategoryCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Cokollate me fara kungulli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shkrini cokollaten e zeze ne banjomari.

2
Cokollate me fara kungulli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Farat e kungullit tiganisini per rreth 1 minut.

3
Cokollate me fara kungulli

Merrni një pjatë dhe vendosni çokollatën e shkrirë me një sforma si deshironi. Shtoni farë kungulli sipër tyre. Në fund shtoni kripën. Vendoseni në frigorifer për rreth 1 orë dhe më pas shijojini.

Cokollate me fara kungulli