Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Cocktail me banane eshte mjaft argëtues në ditët e nxehta të verës gjithashtu shumë e shijshme.

Cocktail me banane
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
1
Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një blender, shtoni akullin, bananen, rumin, lëngun e limonit dhe sheqerin.

2
Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni me shpejtësi të ulët për disa sekonda, pastaj me shpejtësi të lartë derisa të bëhet e qetë.mase homogjene.

3
Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni pergatitjen e nje gote te ftohte. Dekoroni me qershi. Shërbejeni dhe shijojeni.

Category,

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një blender, shtoni akullin, bananen, rumin, lëngun e limonit dhe sheqerin.

2
Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni me shpejtësi të ulët për disa sekonda, pastaj me shpejtësi të lartë derisa të bëhet e qetë.mase homogjene.

3
Cocktail me banane - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni pergatitjen e nje gote te ftohte. Dekoroni me qershi. Shërbejeni dhe shijojeni.

Cocktail me banane