Kjo recetë ciabatta-e e mbushur me sallam milanez, moccarella dhe patëllxhan të skuqur është një vakt i përsosur për në verë. Në fare pak kohë, ju do të keni gati një pjatë plot shije. Uroj ta provoni!

Preni patëllxhanët në feta pak të trasha dhe skuqini në vajë. Më pas kalojini në një tas dhe përziejini me pak hudhër, kripë, piper të zi dhe majdanoz të grirë.

Preni sallatën. Përziejini me pak vaj ulliri, kripë dhe uthull balsamike.

Preni ciabatta-ën përgjysëm. Vendosni në të sallamin, mozzarella-ën, patëllxhanin e pjekur, domaten, qepën dhe sallatën. Në fund lyeni fetën e sipërme me krem djathi dhe jeni gati për ta shërbyer. Ju bëftë mirë!
Ingredients
Directions

Preni patëllxhanët në feta pak të trasha dhe skuqini në vajë. Më pas kalojini në një tas dhe përziejini me pak hudhër, kripë, piper të zi dhe majdanoz të grirë.

Preni sallatën. Përziejini me pak vaj ulliri, kripë dhe uthull balsamike.

Preni ciabatta-ën përgjysëm. Vendosni në të sallamin, mozzarella-ën, patëllxhanin e pjekur, domaten, qepën dhe sallatën. Në fund lyeni fetën e sipërme me krem djathi dhe jeni gati për ta shërbyer. Ju bëftë mirë!