Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Chips molle një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë një racion frutash në ditën tuaj, dhe per te mos u merzitur me to.

Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 30 mins
Perberesit
Perberesit
1
Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Furrën ngroheni në 200 gradë. Njëkohësisht, mollët lajini, largojuni bërthamën dhe pjesën e brendshme e më pas pritini në rrathë.

2
Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tavë të rrafshët, shtroni letër kuzhine e sipër saj renditini rrathët e mollës. Lyejini me përzierjen e shurupit të panjës e kanellës.

3
Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini në furrë për dy orë, duke pasur parasysh që mollët duhen rrotulluar çdo gjysmë ore. Pasi të jenë pjekur, lërini të ftohen për 15 minuta.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Perberesit
1
Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Furrën ngroheni në 200 gradë. Njëkohësisht, mollët lajini, largojuni bërthamën dhe pjesën e brendshme e më pas pritini në rrathë.

2
Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tavë të rrafshët, shtroni letër kuzhine e sipër saj renditini rrathët e mollës. Lyejini me përzierjen e shurupit të panjës e kanellës.

3
Chips molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini në furrë për dy orë, duke pasur parasysh që mollët duhen rrotulluar çdo gjysmë ore. Pasi të jenë pjekur, lërini të ftohen për 15 minuta.

Chips molle