Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nëse jeni në kërkim të një recete të lehtë e të shijshme, cheesecake me oreo mund të jetë ajo që po kërkoni.

Cheesecake me Oreo
Yields1 Serving
Prep Time1 hrCook Time2 hrsTotal Time3 hrs
Perberesit
Pergatitja
1
Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Disa nga biskotat bluajini në blender. Shtojini gjalpin e shkrirë, përizejeni mirë masën dhe vendoseni në taven ku do të bëhet ëmbëlsira. Shtypeni mirë masën dhe vendoseni në frigorifer.

2
Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj panan për ëmbëlsira miksojeni bashkë me kremin e djathit, sheqer dhe pjesën tjetër të biskotave Oreo. Shtojini edhe ekstraktin e vaniljes.

3
Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kur të jetë formësuar mirë baza e ëmbëlsirës, shtojani sipër kremin dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 2 ose 3 orë.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Disa nga biskotat bluajini në blender. Shtojini gjalpin e shkrirë, përizejeni mirë masën dhe vendoseni në taven ku do të bëhet ëmbëlsira. Shtypeni mirë masën dhe vendoseni në frigorifer.

2
Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj panan për ëmbëlsira miksojeni bashkë me kremin e djathit, sheqer dhe pjesën tjetër të biskotave Oreo. Shtojini edhe ekstraktin e vaniljes.

3
Cheesecake me Oreo - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kur të jetë formësuar mirë baza e ëmbëlsirës, shtojani sipër kremin dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 2 ose 3 orë.

Cheesecake me Oreo