Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Këto kafshata embelsirash te fresketa Caramilk jane kaq te shijeshme, vetem se kujdes pasi jane bomb kalorike.

caramilk
Yields1 Serving
Prep Time1 hrCook Time1 hrTotal Time2 hrs
Perberesit
Pergatitja
1
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Për të bërë mbushjen, bashkoni qumështin e kondensuar, shurupin e artë dhe gjalpin në një tenxhere në zjarr mesatar. Gatuajeni, duke e tundur, për 8 minuta ose derisa të artë.

2
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një përpunues ushqimi. Përpunoni derisa të formohen thërrime të imëta. Kalojeni në një tas.

3
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni mbi biskoten e therrmuar. Piqni për 12 minuta ose derisa të fortësohet. Ftohet plotësisht. Vendoseni në frigorifer për 4 orë ose derisa të vendoset.

4
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni për 12 minuta ose derisa të fortësohet. Ftohet plotësisht. Vendoseni në frigorifer për 4 orë ose derisa të mpikset.

5
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Për të bërë pjesën e sipërme, vendosni Caramilk dhe vaj në një tas të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë mbi një tenxhere me ujë të zierë (sigurohuni që tasi të mos prekë ujin). Trazoni me një lugë metalike derisa të bashkohen.

6
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni përzierjen e çokollatës mbi mbushjen dhe lëmoni sipërfaqen. Vendoseni në frigorifer për 30 minuta ose derisa të vendoset përzierja me çokollatë te mpikset. Përdorni një thikë të ngrohur për të prerë fetë në katrorë, për ta shërbyer.

CategoryCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Për të bërë mbushjen, bashkoni qumështin e kondensuar, shurupin e artë dhe gjalpin në një tenxhere në zjarr mesatar. Gatuajeni, duke e tundur, për 8 minuta ose derisa të artë.

2
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një përpunues ushqimi. Përpunoni derisa të formohen thërrime të imëta. Kalojeni në një tas.

3
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni mbi biskoten e therrmuar. Piqni për 12 minuta ose derisa të fortësohet. Ftohet plotësisht. Vendoseni në frigorifer për 4 orë ose derisa të vendoset.

4
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni për 12 minuta ose derisa të fortësohet. Ftohet plotësisht. Vendoseni në frigorifer për 4 orë ose derisa të mpikset.

5
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Për të bërë pjesën e sipërme, vendosni Caramilk dhe vaj në një tas të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë mbi një tenxhere me ujë të zierë (sigurohuni që tasi të mos prekë ujin). Trazoni me një lugë metalike derisa të bashkohen.

6
Caramilk - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni përzierjen e çokollatës mbi mbushjen dhe lëmoni sipërfaqen. Vendoseni në frigorifer për 30 minuta ose derisa të vendoset përzierja me çokollatë te mpikset. Përdorni një thikë të ngrohur për të prerë fetë në katrorë, për ta shërbyer.

Caramilk