Biskota të buta me karamel per te shijuar cajin apo kafen tuaj te dites.

Ne nje tas te madh miksoni gjalpin me sheqerin kafe te erret dhe sheqerin per e pakten 6 Minuta derisa te perftoni nje mase kremoze.

Shtoni vezën, të verdhën e vezës dhe vaniljen dhe përziejeni përreth 2 Minuta me shume, dhe me pas shtoni karamelin. Ne masen e perftuar shtoni miell, pluhur pjekje, sodë buke, dhe kripë. Punojeni pak brumin deri sa te gjithe perberesit te kene formuar nje mase homogjene.

Nëse është e mundur, përdorni një leter pjekje. Rrokullisni biskotat në toptha të vegjel dhe vendosini në fletën e pjekjes. Piqni për 8 Minuta deri ne 12 Minuta ose derisa biskotat te marrin nje ngjyre te arte. Hiqeni nga furra dhe lëreni të ftohet për disa minuta. Pasi te jene ftohur sperkatini biskotat me karamel te shkire.
Ingredients
Directions

Ne nje tas te madh miksoni gjalpin me sheqerin kafe te erret dhe sheqerin per e pakten 6 Minuta derisa te perftoni nje mase kremoze.

Shtoni vezën, të verdhën e vezës dhe vaniljen dhe përziejeni përreth 2 Minuta me shume, dhe me pas shtoni karamelin. Ne masen e perftuar shtoni miell, pluhur pjekje, sodë buke, dhe kripë. Punojeni pak brumin deri sa te gjithe perberesit te kene formuar nje mase homogjene.

Nëse është e mundur, përdorni një leter pjekje. Rrokullisni biskotat në toptha të vegjel dhe vendosini në fletën e pjekjes. Piqni për 8 Minuta deri ne 12 Minuta ose derisa biskotat te marrin nje ngjyre te arte. Hiqeni nga furra dhe lëreni të ftohet për disa minuta. Pasi te jene ftohur sperkatini biskotat me karamel te shkire.