Cannelloni te mbushur eshte nje pjate interesantete cilen ju mund ta kombinoni me perberesit tuaj te preferuar. Ne kete recete do te gjeni kombinimin e rukoles me mishin e grire.


Në tigan hedhim mishin me kërpudha dhe i kavardisim në pak vaj ulliri. Shtojmë dhe rukolën dhe djathin blu(gorgonxola), kaçkavallin.

I përziejmë dhe i lëmë për 3 minuta. shtojmë më pas panën dhe pas pak e heqim nga zjarri. Menjëherë mbushim caneloni-t.

I vendosim në tavë, u hedhim qumështin sipër dhe i vendosim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.
Ingredients
Directions

Në tigan hedhim mishin me kërpudha dhe i kavardisim në pak vaj ulliri. Shtojmë dhe rukolën dhe djathin blu(gorgonxola), kaçkavallin.

I përziejmë dhe i lëmë për 3 minuta. shtojmë më pas panën dhe pas pak e heqim nga zjarri. Menjëherë mbushim caneloni-t.

I vendosim në tavë, u hedhim qumështin sipër dhe i vendosim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.