Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Caipirinha është pija kombëtare e Brazilit.

Caipirinha
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini gjysmën e një lime në feta të vogla.

2
Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni limen dhe sheqerin në një gotë dhe shtypini mirë.

3
Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni cachaça dhe trazojeni mirë.

4
Caipirinha

Mbushni gotën me kube të vogla akulli ose akull të plasaritur, përzieni përsëri dhe zbukurojeni me një fete lime. Shërbejeni dhe kënaquni.

Category, Cuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini gjysmën e një lime në feta të vogla.

2
Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni limen dhe sheqerin në një gotë dhe shtypini mirë.

3
Caipirinha - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni cachaça dhe trazojeni mirë.

4
Caipirinha

Mbushni gotën me kube të vogla akulli ose akull të plasaritur, përzieni përsëri dhe zbukurojeni me një fete lime. Shërbejeni dhe kënaquni.

Caipirinha