Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Byrek me kos e djathe te bardhe është nje vakt bomb dhe i yndyrshëm, njerëzit e hanë atë zakonisht me kos, dhe më shpesh në mëngjes.

Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejmë kosin, djathin, 3 vezët, piperin dhe rigonin.

2
Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hapim 4 petë poshtë, duke i lyer me gjalpë ndërmjet tyre dhe shtojmë mbushjen.

3
Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Të njëtin proçes bëjmë edhe me petët lart. Rrahim të verdhën e vezës që mbeti dhe ia kalojmë me një furçë nga lart byrekut. E pjekim për 25-30 minuta në 180 gradë C.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejmë kosin, djathin, 3 vezët, piperin dhe rigonin.

2
Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hapim 4 petë poshtë, duke i lyer me gjalpë ndërmjet tyre dhe shtojmë mbushjen.

3
Byrek me kos e djathe te bardhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Të njëtin proçes bëjmë edhe me petët lart. Rrahim të verdhën e vezës që mbeti dhe ia kalojmë me një furçë nga lart byrekut. E pjekim për 25-30 minuta në 180 gradë C.

Byrek me kos e djathe te bardhe