Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Sot kam një recetë të shijshme për ju! Burrito me pulë dhe avokado. Një recetë e lehtë, që kërkon pak kohë për ta pregatitur. Mos ngurroni t’i shërbeni këto burrito me salca të ndryshme. Shijojini!

Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time5 minsTotal Time20 mins
Produktet Kryesore
Përbërës të tjerë që mund të shtohen
1
Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni gjithë ingridientët.Prisni avokadon, domaten, pulën e pjekur dhe koriandrën.

2
Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan që nuk ngjit vendosni në nxehtësi të ulët, pa vaj, piadinën për ta pjekur.Pasi e keni pjekur nga njëra anë, kthejeni piadinën dhe filloni mbushjen.Fillimisht shtoni djathin, më pas pulën, domatet, koriandrën, kripë, piper I zi dhe në fund salcën e kosit.

3
Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbështilleni dhe priteni për gjysëm.Enjoy!

Ingredients

Produktet Kryesore
Përbërës të tjerë që mund të shtohen

Directions

1
Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni gjithë ingridientët.Prisni avokadon, domaten, pulën e pjekur dhe koriandrën.

2
Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tigan që nuk ngjit vendosni në nxehtësi të ulët, pa vaj, piadinën për ta pjekur.Pasi e keni pjekur nga njëra anë, kthejeni piadinën dhe filloni mbushjen.Fillimisht shtoni djathin, më pas pulën, domatet, koriandrën, kripë, piper I zi dhe në fund salcën e kosit.

3
Burrito me avokado dhe pulë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbështilleni dhe priteni për gjysëm.Enjoy!

Burrito me avokado dhe pulë