Një hamburger i shijshëm me qofte të pjekur në skarë, i mbushur me proshutë, pesto, djathë, domate dhe borzilok. Një recetë e mrekullueshme. Nuk duhet ta lini pa e provuar.

Ngrohni një tiganë tip grile në zjarr të lartë.
Në një tas përzieni mishin e grirë, kripën, piperin e zi, rigonin dhe pak vaj ulliri, jepini formë rrethore dhe piqini në tigan me shumë pak vaj ulliri të shtuar.

Preni bukën përgjysëm, vendoseni shumë pak sekonda në tost dhe më pas mbusheni me domate, gjethet e borzilokut, qoften, proshutën, qepë dhe djathin e tostin. Shtoni pak kripë dhe piper të zi dhe hamburger juaj është gati.
Ingredients
Directions

Ngrohni një tiganë tip grile në zjarr të lartë.
Në një tas përzieni mishin e grirë, kripën, piperin e zi, rigonin dhe pak vaj ulliri, jepini formë rrethore dhe piqini në tigan me shumë pak vaj ulliri të shtuar.

Preni bukën përgjysëm, vendoseni shumë pak sekonda në tost dhe më pas mbusheni me domate, gjethet e borzilokut, qoften, proshutën, qepë dhe djathin e tostin. Shtoni pak kripë dhe piper të zi dhe hamburger juaj është gati.