Burani me spinaq e vezë është një pjatë e shijshme dhe me siguri e pasur me vitamina. Duke i hedhur sipër edhe vezën, mund ta shërbejmë si pjatë të vetme. Një recetë e thjeshtë, por që të kënaq me shijen e saj.


Si fillim lajmë mirë në ujë të rrjedhshëm spinaqin. Pastrojmë gjithashtu edhe qepët. Në një tenxhere të gjerë hedhim vaj ulliri dhe grijmë në të qepët. I kavërdisim për disa minuta e më pas shtojmë spinaqin. I trazojmë mirë. I shtojmë ujë dhe e lemë të ziejë.

I kavërdisim për disa minuta e më pas shtojmë orizin. I trazojmë mirë. Shtojme majdanozin dhe koperen dhe i kaverdisim per disa minuta. Dhe i mbulojme me kapak. E provoni per kripe dhe e rregulloni sipas deshires.

Kalojeni ne nje tave pjekje dhe hidhini dhe vezet siper. Vendosini ne furre per 15 minuta.
Ingredients
Directions

Si fillim lajmë mirë në ujë të rrjedhshëm spinaqin. Pastrojmë gjithashtu edhe qepët. Në një tenxhere të gjerë hedhim vaj ulliri dhe grijmë në të qepët. I kavërdisim për disa minuta e më pas shtojmë spinaqin. I trazojmë mirë. I shtojmë ujë dhe e lemë të ziejë.

I kavërdisim për disa minuta e më pas shtojmë orizin. I trazojmë mirë. Shtojme majdanozin dhe koperen dhe i kaverdisim per disa minuta. Dhe i mbulojme me kapak. E provoni per kripe dhe e rregulloni sipas deshires.

Kalojeni ne nje tave pjekje dhe hidhini dhe vezet siper. Vendosini ne furre per 15 minuta.