Bullgur me mish pule nje gjellë pak e pazakonshme, e cila do t’iu kënaq me shijen e veçantë.


1. Në një tenxhere me ujë të valuar hidhni bullgurin te zieje. Raporti kërkon dy gota ujë dhe koha e gatimit zgjat afersisht 15 minuta. Shtoni pak kripë dhe piper të zi.

Në një tigan ku keni shtuar vaj ulliri, shtoni specin dhe karrotat. Shtoni mish pule, pak ujë dhe marinojini ato me kripë dhe piper të zi. Lëreni për rreth 10 minuta.

Në fund shërbejeni drithrat në një pjatë, shtoni perimet e skuqura me mish pule. Shijoni!
Ingredients
Directions

1. Në një tenxhere me ujë të valuar hidhni bullgurin te zieje. Raporti kërkon dy gota ujë dhe koha e gatimit zgjat afersisht 15 minuta. Shtoni pak kripë dhe piper të zi.

Në një tigan ku keni shtuar vaj ulliri, shtoni specin dhe karrotat. Shtoni mish pule, pak ujë dhe marinojini ato me kripë dhe piper të zi. Lëreni për rreth 10 minuta.

Në fund shërbejeni drithrat në një pjatë, shtoni perimet e skuqura me mish pule. Shijoni!