Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo recetë e lehtë për bukë me hudhra te gatuar në shtëpi nuk kerkon shume ingrediente.

bukë me hudher
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time5 minsTotal Time7 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Presim bukën në feta afersisht 25 mm të trasha.

2
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të vogël, përziejmë gjalpin, vajin e ullirit, hudhrën, oregano, kripën dhe piperin.

3
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejme me përzierjen fetat e bukës ne te dyja i anet.

4
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

I vendosim ne nje tigan jongjites. I lemë të piqen për 5 minuta, ose derisa të marrin një ngjyrë kafe të lehtë. I kontrollojmë shpesh që të mos digjen.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Presim bukën në feta afersisht 25 mm të trasha.

2
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas të vogël, përziejmë gjalpin, vajin e ullirit, hudhrën, oregano, kripën dhe piperin.

3
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejme me përzierjen fetat e bukës ne te dyja i anet.

4
Bukë me Hudhra - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

I vendosim ne nje tigan jongjites. I lemë të piqen për 5 minuta, ose derisa të marrin një ngjyrë kafe të lehtë. I kontrollojmë shpesh që të mos digjen.

Bukë me Hudhra