Kjo recetë e lehtë për bukë me hudhra te gatuar në shtëpi nuk kerkon shume ingrediente.


Presim bukën në feta afersisht 25 mm të trasha.

Në një tas të vogël, përziejmë gjalpin, vajin e ullirit, hudhrën, oregano, kripën dhe piperin.

Lyejme me përzierjen fetat e bukës ne te dyja i anet.

I vendosim ne nje tigan jongjites. I lemë të piqen për 5 minuta, ose derisa të marrin një ngjyrë kafe të lehtë. I kontrollojmë shpesh që të mos digjen.
Ingredients
Directions

Presim bukën në feta afersisht 25 mm të trasha.

Në një tas të vogël, përziejmë gjalpin, vajin e ullirit, hudhrën, oregano, kripën dhe piperin.

Lyejme me përzierjen fetat e bukës ne te dyja i anet.

I vendosim ne nje tigan jongjites. I lemë të piqen për 5 minuta, ose derisa të marrin një ngjyrë kafe të lehtë. I kontrollojmë shpesh që të mos digjen.