Bruschetta autentike italiane është një meze klasike që njerëzit absolutisht e duan. Mësoni të gjitha truket e vogla për të bërë brusketën e përsosur.


Kombinoni domaten në kubikë me borzilok të freskët, rigon të thatë, një majë kripe, 1 deri 1 1/2 lugë gjelle vaj ulliri, rigon, një majë kripe dhe një spërkatje (1 lugë çaji) uthull balsamike.

Prisni baguetten në feta 1/4 në 1/2 inç. Pritini fundin e thelpinjës së hudhrës dhe fërkoni hudhrën në secilën anë të secilës pjesë të bukës. Lyeni të dy anët e bukës së prerë me pak vaj ulliri.

Vendosini në një skarë ose në një tigan të nxehtë derisa të skuqen nga të dy anët. Pasi te jene skuqur vendosini domatet dhe konsumojeni.
Ingredients
Directions

Kombinoni domaten në kubikë me borzilok të freskët, rigon të thatë, një majë kripe, 1 deri 1 1/2 lugë gjelle vaj ulliri, rigon, një majë kripe dhe një spërkatje (1 lugë çaji) uthull balsamike.

Prisni baguetten në feta 1/4 në 1/2 inç. Pritini fundin e thelpinjës së hudhrës dhe fërkoni hudhrën në secilën anë të secilës pjesë të bukës. Lyeni të dy anët e bukës së prerë me pak vaj ulliri.

Vendosini në një skarë ose në një tigan të nxehtë derisa të skuqen nga të dy anët. Pasi te jene skuqur vendosini domatet dhe konsumojeni.